Den her kolde kartoffelsalat er blevet piftet lidt op med en masse lækker bacon og sommerens lækre forårsløg er med til at give den lidt bid istedet for purløg
De sprøde radiser og forårsløg giver et lækket bid og frisk smag. Tricket bag en god kartoffelsalat er at tage sig god tid med dressingen, den skal smage perfekt inden kartoflerne blandes i
Vend de kolde kartofler sammen med dressingen og forårsløgene. Så kartoffelsalaten er blevet indtaget herhjemme og serveret med pølser der, i mangel på den ægte vare, er lavet på grillpanden
Klip forårsløg, purløg og koriander fint (gem noget til pynt), og vend dem med kartoflerne. Ønsker du den helt fedtfattige udgave, kan creme fraichen erstattes med skyr, og omvendt kan skyren erstattes af creme fraichen, hvis du ønsker din kartoffelsalat mere cremet
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Den første aften kogte vi dem bare og nød dem som tilbehør til maden, og dagen efter lavede jeg en lækker kartoffelsalat