Smag til med citronsaft, salt og peber. Kør mens olien tilsættes gradvist. Vend kartofler med løvstikkepesto efter smag, blomkål, salat, cherrytomater, ærter og fintsnittet forårsløg
Kold kartoffelsalatmedolie og eddike. Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Pres hvidløg og bland det sammen med dijonsennep og oregano i en lille skål eller en kop/glas. Rør olien i lidt ad gangen, så dressingen kan nå at optage den (så den ikke skiller)
De grillede peberfrugtstykker blendes i en blender (eller i en skål med en stavblender) sammen med soltørrede tomater, solsikkekerner, olie, timian og citronsaft
De grillede peberfrugtstykker blendes i en blender (eller i en skål med en stavblender) sammen med soltørrede tomater, solsikkekerner, olie, timian og citronsaft
Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill på en grillpande til kødet er mørt. olie til pensling. Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling
olie til stegning. Server pølserne medkartoffelsalat og agurker i hvidløgsyoghurt. Rør yoghurt med hvidløg, salt, peber og citronsaft og vend agurken i