Denne kartoffelsalat er tilsat en pikant og meget smagfuld dressing af rødløg, sennep og kapers. Hak rødløget fint og bland med olie, sennep, finthakkede kapers, purløg og balsamico
Kog dem i saltet vand til de er møre men stadig med bid i. Bland hakket persille og rødløg i salaten. Dryp hvidvinseddike og olivenolie udover og krydr med salt og peber
Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Server kartoffelsalaten i en skål med et drys purløg og rødløg i fine tern. Vi fik dem ikke sat så tidligt og kan nu forlænge sæsonen med nye kartofler
½ rødløg. Jeg medbragte den i en plastbøtte til et aftenmøde, og det fungerede også fint. Anret salatblade, basilikum, rødløg i tynde skiver, kartofler i tern eller skiver, kylling i mindre stykker og bacon på to tallerkener
Denne gang allierede jeg mig med Claus Meyer's Almanak for at prøve noget nyt. Lørdag havde ham den dejlige og mig aftalt af vi skulle grille lækre frankfurter pølser og dertil så fik jeg ideen at lave min egen kolde kartoffelsalat
Skær dernæst spidskål, rødløg og mynte i fine strimler. Denne friske kartoffelsalat blev lavet som tilbehør til en grillet kylling på en dejlig sommeraften i det jyske
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Den første aften kogte vi dem bare og nød dem som tilbehør til maden, og dagen efter lavede jeg en lækker kartoffelsalat
Rør creme fraiche sammen med hvidvinseddike, rødløg og persille og smag til med salt og peber. Server laksen med wasabicreme på toppen og kartoffelsalat som tilbehør