Kartofler grøntsager med fløde i ovn opskrifter

Frittata med kartofler og grøntsager

Varm olien på en pande som tåler at komme iovnen. Fordi jeg altid laver frittata på rester, som fx kogte kartofler, grøntsager og en stump pølse, så er det en hurtig genvej til aftensmaden
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Du kan servere kyllingenmedris, kartofler, pasta, salat og grøntsagerbroccoli, gulerødder eller lignende
Forloren hare a la farmor

Forloren hare a la farmor

Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen medkartofler, grøntsager og ribsgelé
Grydestegt kylling

Grydestegt kylling

Servér med kogte kartofler, dampede grøntsager, agurkesalat eller rabarberkompot og persillen som har ligget og varmet sigikyllingensindre
Dyrefilet med blåbærsauce

Dyrefilet med blåbærsauce

Dyrefiletmed blåbær-sauce, sprøde flødekartoflermed dampede skorzonerrødder og broccoli. Skrald kartoflerne og skær dem i tynde skiver på en mandolin eller rivejern
Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad

Fisken lægges ovenpå grøntsagerne og herefter røres pesto og fløde sammen og hældes over fisken. Jeg holder rigtigt meget af at eksperimenterei køkkenet, men hvad endnu bedre er når det lykkes rigtigt godt med det man har prøvet af
OVN-OMELET MED JORDSKOKKER, SVAMPE & SPINAT

OVN-OMELET MED JORDSKOKKER, SVAMPE & SPINAT

Har man en rest kartofler stående, vil det også gøre sig godt i omeletten. Omelet er et stort hit, fordi den jo kan varieresi smag med de grøntsager man har tilgængelig
Mørbradbøf

Mørbradbøf

Den blev serveret enten som en middagsretmed kogte kartofler og morfarbløde grøntsager eller som en lun frokostret
Ribbenssteg i sommertøj

Ribbenssteg i sommertøj

For eksempel nye kartofler bagt ibagepapirmed krydderurter, en frisk salat eller krydderbagte grøntsager
Fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst

Server medkartofler og lækker salat. Bland grøntsagermedflødeosten. Skyen fra fadet kan sies fra og laves til sovs medmargarine, mel, fløde og ribsgelé

Kanin-steg i römertopf

Skær kanin-stegen ud imindre stykker med ben, og læg på et serveringsfadmedpersillekartofler og gulerødder