små kartofler. fadetinden du liggerrodfrugternei… Ellers putter du dem bare i, som de er. Men næ nej, solen skinner – og det bliver den forhåbentlig ved medlidt endnu
Hæld alle grønsager og marinade op i et ovnfast fad eller ud på en bradepande beklædt medbagepapir. Sæt fad eller bradepande midti ovnen, og tænd på ca
Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur. Bland grønsagerne og læg dem sammen med laurbærblade og øl i en stor bradepande eller et ovnfast fad - gerne en stor stegeso
kartofler, skrællet og i tern. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Der skal rives en del kartofler og selleri. Et ildfastfad. med revne grønsager i lag med fars imellem. Det er i hvert fald en fin måde at få brugt en rest rodfrugter
Biksmedrodfrugter og hvidkål. Her blev rodselleri og kartofler bagt i ovnen og blandet medhvidkål og løg til en god gang biks serveret med spejlæg og grøn salat
blandede rodfrugter (kartofler, gulerødder, søde kartofler, lillakartofler, gule og røde beder). Jeg havde fået fat i en masse forskelligekartofler, lilla, søde og alm