der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lideægte, lun bearnaise… Men det smager faktiskfantastisk (og helt anderledes end færdigeløsninger), og medopskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Varm olien på en pande som tåler at komme iovnen. Frittata er italienernes svar på vores æggekage, men med masser af fyld, som kan varieresi det uendelige
Piskægget sammen og vend fileteni på begge sider. PengasiusfileterÆg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fiskenbliver sprød og lækker og ikke sætter sigi panden
Den blev rigtigfint - kunne dog godt have været lidt mere sprød, men jeg skulle nok bare have givet den lidt mere iovnen, før fyldet kom på, så det skal helt sikkert også prøves en anden gang
Hviskartoflerne er meget grimme, kan du skrælle dem først. kartofler – gerne store. Jeg har masser af gange lavet kartoffelbåde iovnen, I ved - kartoffelbåde vendt iolie og krydret med salt og peber (evt
Vi snakker en super nem og rigtigdejligopskrift på æggekagemedkartofler, pakket indilidt velment reklame for Lidl, – jamen, så er det vel en slags win-win for alle parter
kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigtmed en gaffel