Kartofler i ovn med krydderurter opskrifter

Kartofler i ovn

Kartofler i ovn

Du kan skære dem iskiver, i både, i halve, i stænger – tykke som tynde, og du kan også krydre med et hav af forskelligekrydderier eller krydderurter
Råstegte kartofler

Råstegte kartofler

Råstegte kartofler er lidtligesomkartofleriovn, men du skal bruge en del mere fedtstof. De kan også krydres med tørrede krydderurter, paprika, chili eller lignende
Råstegte kartofler

Råstegte kartofler

Giv dem gerne et lille ekstra drys ost indenservering + fordel lidtfriskekrydderurter over, hvisI har
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Du kan servere kyllingenmedris, kartofler, pasta, salat og grøntsager – broccoli, gulerødder eller lignende
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

SpiserIikke op, kan du med fordel bruge rodfrugter iovntilbrasekartofler dagen efter til et spejlæg eller i en gang biksemad
Lækker opgraderet udgave af kartoffelbåde i ovn

Lækker opgraderet udgave af kartoffelbåde i ovn

Hviskartoflerne er meget grimme, kan du skrælle dem først. kartofler – gerne store. Jeg har masser af gange lavet kartoffelbåde iovnen, I ved - kartoffelbåde vendt iolie og krydret med salt og peber (evt
ovnbagt rodfrugtmos

ovnbagt rodfrugtmos

kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Rør olivenolie og krydderurteri mosen og smagt godt tilmed salt og friskkværnet peber
Mini omeletter

Mini omeletter

Variantionerne er uendelige, og man kan komme alt fra kød og kartoflertilkrydderurter og grøntsager i
Torsk med æble..

Torsk med æble..

Server torsken overhældt med lagen og med kogte ris eller ovnbagtekartoflertil. Snitchilien, forårsløgene og krydderurternefint
Kartoffelmos

Kartoffelmos

Mos og piskkartoflerne – brug ikkeelpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk. Og der må gerne være lidt tekstur i mosen, så man ved, den er lavet af kartofler
Mørbrad i champignonsauce

Mørbrad i champignonsauce

Server med en lækker salat, brød eller kartofler. Smør et ildfast fad medlidt fedtstof, og kom så baconen heri
Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vistadig har masser af nye kartofleri vores højbede så er det tilbehøretidag sammen med nye danske gulerødder og blomkål