Den smager meget… julet og passer til det traditionelle jule tilbehør, sovs, brune kartofler, rødkål/rødkålssalat, syltede grønne tomater, asier… Ja det er lidt fjollet at holde en ekstra jul i september, men det er jo ren hygge
Efter at have vendt kartoflerne sammen med de forskelligeblandinger, dryssede jeg med salt (bortset fra på kartoflernemedpaprikaog soya) og hældte en smule olie over dem
Denne version er dogmedchorizoogkartofler. Kogtekartofleri tynde skiver. Bagetiden kan variere meget fra ovntilovn, så hold øje med dem og tjek om bunden er sprød (løft bunden og bank lidt på den med en gaffel)
Kom det hele på en bageplade medbagepapirog bag det i en forvarmet ovn på varmluft i ca. olivenolieVaskkartoflerne, halver dem og kom dem i en skål medolivenolie, salt, citroner skåret ityndeskiver, løg i kvarte, hvidløg der er let mast, grofthakket timianogrosmarin, halveret tomater og peberfrugter i grove tern
Server medkogterisog stegeskyen. medtilsvarende mængde sweet potatoes). Bland olivenolie, salt, peber, rosmarin, timianoghvidløgi en skål og vend grøntsagerne heri