Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Bag peberfrugterne i ovnen det sidste kvarter sammen medkartoflerne (brug bagepapir)
friske krydderurter (jeg foretrækker persille, kørvel eller basilikum). Jeg har genopfundet min kærlighed til kartoflermed disse knuste kartoflermedhvidløgssmørog parmesan
sammen med spelt, kartoflerog grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone. Tilsæt så resten af basilikummen sammen med pinjekerne, salt oghvidløg, som du har skåret i mindre stykker
kartofler til. en lille håndfuld frisk basilikum. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Kom basilikum, hvidløg, salt, peber, mandler og olivenolie i en blender eller foodprocessor. De nye kartofler blev kogte, skåret i mundrette stykker og vendt i basilikumpesto
medbasilikum. Jeg fandt for en uges tid siden en opskrift på pizza, hvor bunden var lavet af kartofler, og da vi i går lå inde med en del kartofler, var det da værd at prøve - også for at forsøge at lave en pizza uden "mel"-bund
Rør derefter dåse tomaterne, bouillon, basilikum, kørvel, paprika, mascarpone og salt/peber i. Løg oghvidløg svitses i olivenolie indtil løgene er blevet blanke
kartofler, rødbeder og pastinark. salt, peber, timian, oregano ogbasilikum. ) Valgte at marinere den og spise den med stegte rodfrugter og rødvinssauce