Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Bagte kartofler er god og mættende mad. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldtmed broccoli og ost og det er altså ikke dårligt
Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren og nogle kogte kartofler, så er det rigtig hurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Jeg fandt for en uges tid siden en opskrift på pizza, hvor bunden var lavet af kartofler, og da vi i går lå inde med en del kartofler, var det da værd at prøve - også for at forsøge at lave en pizza uden "mel"-bund
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldesmed rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Pak kartoflerne ud af folien, og pres forsigtigt kartoflerne åbne, fyld chili con carne i dem alle. Skær et dybt kryds i de bagte kartofler, og pak dem ind i alufolie
muffinform grundigt og fyld den med muffindejen. Da du kan komme alt muligt forskelligt i som fyld, egner de sig godt, når man brugt nogle kedelige rester
Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaen og så bage den i ovnen
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldtmed majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød