Hvis du skal lave rigtig mange brunede kartofler, så kan du faktisk med fordel tilberede dem i ovnen i en bradepande, ovnfast fad eller lignende der har en størrelse der kan indeholde væsentligt flere kartofler end en stegepande
honning. Grønkålssalat med bagte søde kartofler – min version. Ganske vist er det Valentins Dag, men jeg kan desværre ikke byde på hjerteformede kager eller lyserøde desserter
Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både
flydende honning. Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
Pynt med friske rosmarinblade og server medkartofler (fx nye danske kartofler vendt i smør og finthakkede krydderurter, flødekartofler eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
en stor porre skåret i tynde, tynde skiver, blancheret i et minuts tid og vendt i en dressing af lidt olivenolie, æbleeddike, sennep med korn i og honning
kartofler. Kyllingefad medhonning og sennep. Braiseret kylling med bønner. Retten får smag af sennep, honning og estragon, hvilket er en virkelig lækker kombination, så der er masser af smag, selv om det er en nem ret
flydende honning. Fordelen ved Pekinganden, udover at den er hurtig at lave, samt lang sundere og rig på naturlige kosttilskud, er at den sagtens kan serveres med traditionelt dansk tilbehør, herunder både brune og ikke mindst hvide kartofler