J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
D. e. t. r. o. p. s. k. i. f. n. å. m. d. a. g. ,. B. z. A. u. ". V. b. v. 1. h. l. æ. y. -. 3. H. ø. I. j. (. 4. ). 8. /. 2. 0. 5. L. F. S. K. P. T. c. 6. N. 7. 9. è. e g
Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både
kartofler, skrællet og i tern. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik