Olivenolie. Skræl kartofler og beder og skær dem i mundrette stykker. Forberedelsestid. Start med lige at skære skorperne af brødet, skær det imindrefirkanter og smid det så på en pande, hvor du har smeltet en spiseskefuld smør sammen med lidtolivenolie
Smagsneutral olie. Kartoflerne vaskes og koge, så de stadig har bid. Nye (danske) kartofler. Den “stegte flæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte TimmVladimirs Køkken for lidttidsiden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Skrub kartoflerne og vend dem iolie, salt og peber. Her er blomkålen blendet med urter og creme fraiche og bliver en lækker sauce til laks og kartofler
Kartoflerne kan steges i alt slags fedtstof – olie, smør, fedt – og kan krydres med ligenøjagtigtdityndlingskrydderi og selvfølgelig noget der harmonerer med de smage, der er i den ret, kartoflerne skal serveres til
Rør sennep sammen med tørret oregano og olivenolie. Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler. Halver kartoflerne og tag det bløde kartoffel ud med en ske uden at ødelægge skrællen
neutralolie (f. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Eller langtidsstegt flæskesteg med balsamico-glaseretkartofler og æblesauce. I et fad stort nok tilkartoflerne kan liggei et lag, kommes smør, olie og timiani bunden og kartoflerne kommes ved
Fjerkræ, kartofler, selleri og fløde. Kartofler – før de er skrællede. Mit bud i konkurrencen var denne helstegtekylling med stegte rodfrugter og champignonsauce
Drys lidt salt over de færdigstegtekartoflerindenserveringen. Skræl kartoflerne, skær dem i både, læg dem i en bradepande med bagepapir og fordel lidtolie over
De kogte kartofler skæres i tern og steges på panden iolie. olivenolie. Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren og nogle kogte kartofler, så er det rigtighurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Olivenolie. Lammet tages ud af ovnen, og kødet løftes ud og over på en tallerken. Kartofler og rødder vaskes og skæres i grove både og løget i grove tern