Skru med til middelvarme og vend ofte kartoflerne den første tid, så de ikke brænder på panden. Julen er netop overstået, så det er efterhånden tid til at se frem mod nytårsaften og den lækre mad, der skal spises der
halvanden time kan du tilsættekartofler, hvis de er store, så skær dem i halve eller kvarte. Det bedste er at komme ind fra kulde, riv og rusk til et duftende køkken med vinduer, der dugger
Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Skræl kartoflerne, og skær dem i ca. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Start med at skære de skrællede søde kartofler ud i små tern, og giv dem et kog på ca. I min familie har denne lille sag altid været serveret når der kom gæstertil grillfest, fødselsdage e
Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften