Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café
- og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
Laks på en ny måde. Her på en bund af porrer og dild i mascarpone. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at servere fisk til en fiske-begynder
Hvis der er noget der kan få mig til at gå ind i mig selv, og rigtig slappe af, så er det at bage. Endnu bedre er det, når man bagefter kan nyde resultatet, gerne med smør og ost, eller en god klat nutella ovenpå
"Hov. det vidste jeg ikke". Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid