Kasper opskrifter

Friday Ink #36 // Kasper Kofoed

Jeg har i noget tid fulgt med på Kaspers facebookside (her), hvor han skriver og træning, motivation og sin egen træning

Friday Ink #37 // Kasper Kofoed

Så tager vi hul på part to med Kasper Kofoed her på Fredags Blækken. Endnu en gang til Kasper, sørg for at tage et kig forbi hans Facebook her, hvor du kan læse om træning og få god motivation, find derudover Kaspers Instagram her
Ristet rugbrød med spejlæg og avocado

Ristet rugbrød med spejlæg og avocado

Kasper og jeg fejrer juledagene i Cape Town i Sydafrika, og for at være helt ærlig, kunne jeg også godt spise en god “rubber” lige nu
Nem cheesecake opskrift

Nem cheesecake opskrift

Jeg har længe haft lyst til at lave en cheesecake, det er Kaspers yndlings kage, og jeg syntes den er så sommerlig
Tiramisukage

Tiramisukage

Kasper er romsamler og har et bredt og spændende lager af alverdens rom, men da han er professionel fodboldspiller, hører det til sjældenhederne, at han selv drikker dem
Fødselsdags cheesecake

Fødselsdags cheesecake

Hele kagen blev spist, og Kasper sagde det var den bedste fødselsdagskage han nogensinde havde smagt, så måske får han også en til september
Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

Indrømmet, jeg har været en smule misundelig på Steph og Kaspers rejse, så jeg sendte tankerne mod varme himmelstrøg, da jeg lavede denne skønne thai-inspirerede kokosret med laks, som smager super lækkert og mætter rigtig godt

En aften på Svinkløv Badehotel

plads ved Bocus d'or EM i Stockholm i år og kokkeeleven Kasper Christensen der netop har vundet VM for kokke under 25 år. Skulle chancen byde sig igen besøger jeg gerne stedet men det kan da godt være man lige skal vente til efter Bocuse d'Or i Lyon i 2015 hvor jeg også her vil ønske Kenneth og Kasper held og lykke næste år
Veneto, Italien på Østerbro

Veneto, Italien på Østerbro

I weekenden inviterede Kasper mig ud og spise på en skøn restaurant. Til hovedret fik Kasper den bedste pastaret han nogensinde har smagt, med lækkert oksekød og en rosmarinsmørsauce der smagte så skønt