Så tager vi hul på part to med Kasper Kofoed her på Fredags Blækken. Endnu en gang til Kasper, sørg for at tage et kig forbi hans Facebook her, hvor du kan læse om træning og få god motivation, find derudover Kaspers Instagram her
Byd på Kasper Fiskers spillertrøje, som han vandt pokalen i sidste år. Husk at notere din mail eller dit telefonnummer, så Kasper kan tage direkte kontakt til dig, hvis du er den højestbydende
Kasper er romsamler og har et bredt og spændende lager af alverdens rom, men da han er professionel fodboldspiller, hører det til sjældenhederne, at han selv drikker dem
Og det er så hyggeligt, for udover virkelig lækker mad, betyder det også, at Kasper hjælper til med andet end at skære løg – da dét at styre sådan en Weber-sag åbenbart per definition er en mandesag
Indrømmet, jeg har været en smule misundelig på Steph og Kaspers rejse, så jeg sendte tankerne mod varme himmelstrøg, da jeg lavede denne skønne thai-inspirerede kokosret med laks, som smager super lækkert og mætter rigtig godt
plads ved Bocus d'or EM i Stockholm i år og kokkeeleven Kasper Christensen der netop har vundet VM for kokke under 25 år. Skulle chancen byde sig igen besøger jeg gerne stedet men det kan da godt være man lige skal vente til efter Bocuse d'Or i Lyon i 2015 hvor jeg også her vil ønske Kenneth og Kasper held og lykke næste år
I weekenden inviterede Kasper mig ud og spise på en skøn restaurant. Til hovedret fik Kasper den bedste pastaret han nogensinde har smagt, med lækkert oksekød og en rosmarinsmørsauce der smagte så skønt