Den er nemlig lavet på Italiensk kastanjemel. Kastanjemel dufter, og smager, lidt af kakao, og er sødere end normalt hvedemel, derfor putter man ikke sukker i kastanjepandekager, men derudover, er dette faktisk også en helt normal, rigtig nem, pandekage opskrift, som man sagtens kan lave med normalt mel
Jeg har smagt nogle meget lækre knækbrød bagt med kastanjemel, som min søde kollega har lavet. Kastanjemel gør at de smager mere sødt end ellers uden at være tilsat sukker
Disse knasende sprøde knæk med kastanjemel bagte jeg sidste weekend. Knækbrød bagt med kastanjemel smager dejligt og tilfører knækbrødene en sødme uden at der på nogen måde er sukker i
Kastanjemel kan købes i helsekostbutikker eller på nettet. Instruktioner. Rør salt, olie og fiberHUSK ud i det lunkne vand og lad det stå og gelere, mens du vejer de andre ingredienser af
Kan man erstatte kastanjemel med noget andet. -) Jeg vil tro, du sagtens kan erstatte kastanjemel med noget andet – men som med alt andet glutenfrit mel, er det ikke altid til at sige, hvilket mel og hvor meget der skal bruges
Selve vaflerne er lavet på kastanjemel, der er glutenfrit og har en smule sødme. 3 dl mel (jeg brugte kastanjemel – du kan også bruge hvedemel, fuldkorn, kikærtemel eller en blanding)
2 dl glutenfrit mel (fuldkorns rismel, hirsemel, boghvedemel, quinoamel, kikærtemel, sojamel, kastanjemel, hvad du har i skabet og lyst til). 2 dl glutenfrit mel (fuldkorns rismel, hirsemel, boghvedemel, quinoamel, kikærtemel, sojamel, kastanjemel, hvad du har i skabet og lyst til)
Kagedåsen er atter fyldt med sprøde knækbrød og jeg har endelig fået købt noget af det lækre kastanjemel som giver disse kastanjeknæk sådan en lækker smag
* Man kan også bruge hirsemel, boghvedemel, quinuamel, kastanjemel, havremel eller sågar almindeligt hvedemel, speltmel eller hvilken mel du nu finder tiltrækkende