Kaviar. Creme. Her skal de danne kaviar. Og komme med flere opskrifter på kaviar mm. 250g æblejuice6g calcic (texturas)2,4g Algin (texturas)Demineraliseret vandCreme. 2dl creme fraiche4-5 radisser2-3 spsk flødeostSalt/peberCitronsaft. Til kaviaren blandes 1l demineraliseret vand med calcic. 2dl creme fraiche
Snit ramsløgbladene fint og kom dem i cremen – eller rør mynten i. Dryp med limecremen og drys evt. 2 spsk rød cavi-art (tangkaviar). 2 spsk rød cavi-art (tangkaviar)
creme fraiche. sesamgrillede auberginer med ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren og dermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. En af mine absolut yndlings forretter er tunmousse, som har den mest herlige, bløde og cremede konsistens
Sådan danner der sig rabarber-kaviar. Rør til sidst smørret ud i cremen indtil det er smeltet. Stil glasset med kaviar i køleskabet indtil kagen skal pyntes med kaviaren
Og så lige toppet med lidt kaviar / vildlaks rogn på toppen for prikken over i’et. Ovenpå har jeg smurt med en cremet flødeost-lignende friskost med vildlaks og arabicabønner rørt op med en smule skyr for at lette den lidt
½ glas lakserogn, stenbidderrogn eller den ægte kaviar fra stør – selv bruger jeg Cavi-art også kaldet Tang-kaviar, fordi det er fremstillet af havtang
Sådan danner der sig rabarber-kaviar. Rør til sidst smørret ud i cremen indtil det er smeltet. Stil glasset med kaviar i køleskabet indtil kagen skal pyntes med kaviaren
Fordel dressing, asparges, rejer og kaviar på fisken. Bland creme fraiche, mayonnaise og tomatpuré sammen til en dressing, og smag til med paprika, cayennepeber, salt og peber
Juster farven med en smule ketchup, til væsken har den farve du ønsker at din kaviar skal have. Pres væsken dråbevis ud i den iskolde olie, så der dannes små kaviar
Her har jeg brugt den “danske kaviar” til en salat – men mulighederne er uendelige. Rognen kan fuldende en skøn og cremet grøntsagssuppe, fx af jordskok eller selleri, blive til en skøn forret sammen med nybagt brød og pocherede asparges, toppe en mad med skaldyrssalat eller hvad end du har lyst til