Kaviar med creme fraiche opskrifter

Tunroulade med Spinat

Tunroulade med Spinat

Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. Bland tun, løg, citronsaft og cremefraiche sammen og smag til med salt og peber
Tunmousse – Fedtfattig

Tunmousse – Fedtfattig

Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. Bland tun, løg, citronsaft og cremefraiche sammen og smag til med salt og peber
Deluxe lakseroulade med spinat

Deluxe lakseroulade med spinat

Og så lige toppet med lidt kaviar / vildlaks rogn på toppen for prikken over i’et. evt Deluxe kaviar til pynt
Lækker skaldyrsmousse

Lækker skaldyrsmousse

PYNT- farvet kaviar, tynde skiver radiser og purløg. Pisk fløden stiv og bland den med skaldyrsmassen og cremefraiche
Kaviarmousse

Kaviarmousse

Æggene moses med en gaffel og blandes med løg, mayonnaise og cremefraiche. Kaviar blandes i og det hældes i en rugbrødsform som sættes koldt
Stjerneskud

Stjerneskud

Kom dressingen over, og fordel igen aspargeser, rejer og kaviar oven på fisken, og pynt til sidst med dild og citronbåde eller -skiver
Pizza med røget laks

Pizza med røget laks

Toppede den med det sidste af løget, kaviaren og bastilikum. sort kaviar efter smag. Imens blandede jeg halvdelen af løget (finthakket) sammen medcremefraichen og citronsaften
Tunmusse

Tunmusse

tilsættes kaviar, men det er efter smag og behag. Forret med fisk. Cremefraichen, flødeskummet, og det revet løg, tilsættes den moste tun

Rejecocktail....en klassiker

Har du kaviar vil det være super lækkert på toppen sammen med dilddusken. salt/peber og paprika sammen og smag til med lime saft

Tun mousse

Det er både velsmagende, sundt og et miljøvenligt alternativ til almindelig kaviar. Smag tunen til med salt, peber og evt
Makrelmoussé

Makrelmoussé

Pyntes med rejer, kaviar og citroner. Mos makrellen med tomatvæden fra dåse + saft af ½ citron. Rør mayonaise og cremefraiche i

Pynt den med en lille dusk dild, citronskive, kaviar og rejer. Hæld tunen i en skål og hak det ud med en gaffel
Rejecocktail

Rejecocktail

sort kaviar (kan udelades). Pynt med citronskiver, tomat, karse og evt. cremefraiche. kaviar. 2 dl cremefraiche

Røget laks med kaviar creme

cremefraiche (38%). 1/2 glas rød kaviar. 8 skiver røget laks eller ørred. 2 tsk. senneps-frø. 1 1/2 dl. Selleri-salt