Det er faktisk rigtig nemt, - det er blot et spørgsmål om at have alle krydderier i huset. Derefter placeres en smule salat, tomat, agurk på, så noget af kebabkødet og slut af med nogle ringe rødløg og CREMEFREICHE-DRESSING
Det gør mig glad, når kogebøger giver mig overraskelser, og i denne får jeg det, fordi forfatterne har valgt at vise mere og andet end de ”klassikere” som for eksempel naanbrød, falafel, kebab og butter chicken, som særligt er blevet en del af den danske madkulturs gadebillede
, eller i salater og sammen med kebab og pulled pork. Kom de to slags eddike I en gryde sammen med rørsukker og krydderier, kog op, og lad det koge i ca
Beyti kebab. Især hvis du vælger lammekød, men oksekød kan også bruges, hvis du er kræsen, for det er hovedsageligt krydderierne, der giver den klassiske, tyrkiske smag
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Med kogebogen er det hendes ønske at illustrere, at det tyrkiske køkken rummer langt mere end kebab og turkish delights, og at maden sagtens kan være lækker og eksotisk uden at være hverken svær eller besværlig at lave
Hvis du bruger en af de oumph’er som ikke er forkrydret, skal der nok skrues op for krydderierne). 1 pose frossen oumph (jeg brugte kebab versionen. Svits dem i lidt fedtstof sammen med krydderierne ved god varme i 2 minutter
Syrisk kebab. karakteristiske krydderier i Syrien og landene omkring er kanel, koriander,. Hak løg og persille og vend det i kødet sammen med krydderierne
Tilsæt kebabkrydderi og steg det kort med. 2 tsk karry eller kebabkrydderi. Udrør gæren i vandet. Tag ½ dl hvedemel fra og gem det til udrulning senere