Beyti kebab består af hakket lammekød – oksekød kan også bruges, men jeg synes, lam er med til at understrege den klassiske tyrkiske smag – lavash (tynde fladbrød), tomatsauce og yoghurt
Denne hverdagsret kan laves af enten hakket oksekød eller plantefars. Det er fint krydrede kebabruller og en smagfuld tabbouleh med masser af koriander
Beyti kebab. Især hvis du vælger lammekød, men oksekød kan også bruges, hvis du er kræsen, for det er hovedsageligt krydderierne, der giver den klassiske, tyrkiske smag
haft “tyrkisk aften”, hvor vi har fået fantastisk tyrkisk kebab, fået shows af prof. Efterfølgende tog vi (ENDELIG) ud om aftenen ved havnen og spiste på fiskerestaurant (meget værdsat, eftersom der udelukkende er oksekød og kylling på hotellet hver middag og aften)
Shawarma, (döner) kebab, gyros, shashlik – kært barn mange navne. Har du en rest stegt, braiseret eller kogt oksekød eller lammekød kan du hurtigt lave shawarma af det