Kernerugbrød med surdej opskrifter

Kernerugbrød u. surdej

Kernerugbrød u. surdej

Jeg eeeeeelsker et godt rugbrød fyldt med spændende kerner, og som knaser lidt i kanten. Godt kernerugbrød uden surdej
Kernekanter

Kernekanter

Kernerugbrødmed Gulerødder og Honning. Surdejsbollermed malt og kerner, Tidsforbrug. En opskrift på rug kerneboller med maltmel
Vårbrød med gulerødder

Vårbrød med gulerødder

Kernerugbrødmed Gulerødder og Honning. Opskrift på Gammeldags Kernerugbrød. Der er ikke tale om et rugbrød men om et rugbrød hvor jeg blander disse sorter med manitoba hvedemel som har en ekstra hæveevne, og naturligvis også noget surdej
Lækkert kernerugbrød med tørrede tranebær

Lækkert kernerugbrød med tørrede tranebær

Surdej. 1) Bland 320 g rugmel med 1 dl porter og 3,5 dl koldt vand. 2) Bland 600 g rugmel, 3,5 dl vand og 1 porter sammen med resten af ingredienserne3) Kør dejen i en røremaskine på laveste trin i godt 15 mminutter4) Smør 4 rugbrødsforme med vindruekerneolien, og fyld formene 3/4 op med dej. 6) Flyt nu formene med dej fra det kølige sted til et lunt sted, og lad dem hæve her i yderligere 2 timer (de må ikke bages direkte fra køl)7) Drys med hørfrø inden brødene kommes i ovnen8) Bag brødene i en forvarmet 200 grader varmluftovn i ca

Hjemmebagt kernerugbrød på surdej

Rør surdejen sammen af alle ingredienserne med undtagelse af salt. Ovenstående surdej. Bland surdejenmed alle ovenstående ting