Kernetemperatur and opskrifter

Pasta med langtidsstegt and

Pasta med langtidsstegt and

Den langtidsstegte and blev lavet nogle dage forinden og var utrolig saftig. En and uden sprødt skind dur ikke juleaften, men til denne ret er det ok
Nakkefilet

Nakkefilet

Bagefter står den jo bare og hygger sig selv og forkæler dig med den skønneste velduft, som får mundvandet til at løbe vildere og vildere
Gammeldags grydesteg med øl og svesker

Gammeldags grydesteg med øl og svesker

Gør grøntsagerne i stand og skær dem i bidder. Sovsen gjorde det ud for salaten – for nu var Bondemanden sulten og kunne ikke vente længere – og faktisk var sovsen jo også en grøntsag
Hvordan man steger en stor lammekølle

Hvordan man steger en stor lammekølle

Påske og lammekølle hænger sammen som jul og and, som glas og vand, som bid og tand…. Rids lammekøllen og gnid den med salt, peber, hakket frisk rosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronen ikke må være overfladebehandlet)
Perfekt stegt andesteg til Mortens aften

Perfekt stegt andesteg til Mortens aften

På tirsdag er det Mortens aften, og selvom man jo egentlig burde spise gås (da det er gæs, der afslører den stakkels Morten), har vi i min familie altid spist and
Pulled pork på grillen

Pulled pork på grillen

Det er meningen at kernetemperaturen skal være ca. Jeg laver det altid på min Weber Smokey Mountain, men det kan sagtens laves på andre griller, så bare kom i gang
God grillhygiejne

God grillhygiejne

Nogle griller kun om sommeren, andre gør det gerne hele året. Ligegyldig om du er til det ene eller det andet, så er en god grillhygiejne essentiel, da der desværre er flere vaner, som kan ende ud med at give ondt i maven eller endda sygdom

Kamsteg med sprød svær på grøn bund

Til jul passer det fint med rødkål og hele moletjavsen, men om sommeren – selv i en regnvåd sommer – skal der noget andet til

Lammehals med rodfrugter

Krydr med salt og peber og brun dem af på en varm pande med olie og et par stykker hvidløg. Rødbederne skal i et fad for sig selv, så de ikke farver alle de andre rødder
Langtidsstegt and a la confit de canard

Langtidsstegt and a la confit de canard

Denne opskrift er inspireret af et besøg hos Ma Poule i Torvehallerene, som er kendte for deres fantastiske flûte med confit de canard / confiteret and