Kernetemperatur skinke opskrifter

Hvidt glutenfrit brød, mælkefri smelte’ost’ og parisertoast

Hvidt glutenfrit brød, mælkefri smelte’ost’ og parisertoast

Læg skinke eller laks på osten (kan udelades). Når brødet lyder hult og har en kernetemperatur på 97 grader, er det færdigt, ellers skal det have 5-10 minutter mere. Når brødet lyder hult og har en kernetemperatur på 97 grader, er det færdigt, ellers skal det have 5-10 minutter mere
Glaseret skinke

Glaseret skinke

Fjern nettet fra skinken og skær nogle snit i fedtet så glasseringen kan trænge ned. Skinke på 1. whiskyKog skinken i kogelagen i 30-40 minutter, hvorefter den skal hvile i vandet i 30 minutter. Rør glaserringen sammen og kom den på skinken, hvorefter skinken kommes i et fad og sættes i en forvarmet ovn på 220 grader varmluft i ca. Den skal have en kernetemperatur på 72 grader

Få den rigtige temperatur

Vejledende kernetemperatur. Svagt rosa kam og skinke. Gennemstegt kam og skinke. Oksekød. Meget rødt/blodigt 53 °C – 55 °C