Kikærte deller opskrifter

kikærte/avocado deller

kikærte/avocado deller

K. i. k. æ. r. t. e. /. a. v. o. c. d. l. n. g. b. å. m. ,. p. s. f. S. u. ø. O. 9. I. 3. 0. 1. 2. j. F. -. H. h. B. ". D
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Disse deller er inspirerert af falafel og fungere derfor godt til, salat, grønsager, pitabrød og rugbrøds madder, jeg har valgt at bruge kikærter og sojabønner, for at få godt med proteiner
Sprøde broccoli-deller med ost og sesamfrø

Sprøde broccoli-deller med ost og sesamfrø

Alt fra mine yndlings kyllingedeller, til de vegetariske med spinat, de billige med tun, de asiastiske fiskedeller, dem med lam eller de mellemøstlige oksedeller med kikærter
Kikærtedeller med tabouleh salat

Kikærtedeller med tabouleh salat

Kikærtedeller. • Kikærterne skylles og sættes i blød i rigeligt vand i et døgns tid. Og da vi godt kan lide falafler, men synes det var en smule trælse at lave og manglede lidt kant/skarphed, har vi lavet vores egen version, som så bare bliver formet som frikadeller
Frække dunser med grønkål!

Frække dunser med grønkål!

ukogte kikærter. Steg derefter dellerne ved svag varme til de er sprøde på begge sider. Blend kikærterne, der har ligget i blød natten over eller ca
FANTASTISKE FALAFLER

FANTASTISKE FALAFLER

Falafler er en slags vegetarisk delle, som spises meget i Mellemøsten, og de består primært af kikærter

Falafler

Form falaflerne som om det var frikadeller i den størrelse, du bedst kan lide. 200 g tørrede kikærter. Sæt kikærterne i blød i koldt vand i mindst 12 timer. 200 g tørrede kikærter
Idéer til nytårsaften desserter + Opskrift på avocado/kakaomousse med kokosflødeskum

Idéer til nytårsaften desserter + Opskrift på avocado/kakaomousse med kokosflødeskum

Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning