Det er altid en god idé at have et lille lager af kikærter (der har ligget i blød) i fryseren til dage hvor der bare skal lidt ekstra fylde i gryderetten eller når hummus lysten melder sig
Jesper Wollmer fremtryller lækkert mad af de råvarer som man oftest har alligevel, ofte uden kød og med mættende alternativer som bønner, linser, kikærter mm
kikærter. røde linser. Skru ned for temperaturen, tilsæt hakkede tomater, bouillion og linser. Tjek vandstanden et par gange og rør rundt så linserne ikke brænder på
En anden ting der varierer lidt er hvorvidt man bør koge kikærterne eller ej. Som jeg ser det er det rimelig tæt op af en frikadellefars hvor mel/rasp sørger for at den bliver lidt fast og koriander/persille står for den grønne farve
Sød kartoffelskiver med kikærter, spinat og mango chutney. Let salat med avocado og grønnelinser. Jeg har været i køkkenet og eksperimentere med grønne retter