Kinesisk dessert opskrifter

Indonesisk rijstaffel

Indonesisk rijstaffel

Hvis man ønsker dessert kan man servere lidt frisk frugt eller en frugtsalat blandet af forskellige sjældne frugter lagt i en sukkerlage kogt med hel kanel og hel ingefær og smagt til med citronsaft og reven appelsinskal

Rejse- og spiseguide til Thailand

Her er masser af små butikker, gadekøkkener og mulighed for kinesisk mad. Italiensk hos Fabio – på Koh Phangan hos Fabio fik vi muligvis den bedste carbonara, jeg har smagt, og så får man en gratis creme brulee til dessert

Restaurant Sanya

Buffeten er ok, hvis man er til standard kinesisk buffet med sushi. Den inkluderede dessert, var frugtsalat,

Efterårsferie i Van der Valk...

buffet, en for børn, en kinesisk, en italiensk og en argentinsk. Det bedste var helt klart desserterne, med masser af frisk frugt
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Kinesisk pepperbiff. - og til dessert selvfølgelig riskrem med rød saus. Dessert. Nå er det ikke mange dager igjen -til nissen kommer ~*♥*~
MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

Når jeg savner Kina lidt for meget, går turen til Sichuan Restaurant, hvor man kan få de klassiske kinesiske restauranter, men det er især de stærke retter fra Sichuan, der er værd at prøve her
forårsruller og fejring

forårsruller og fejring

Jeg fandt mine i Den Kinesiske Butik i København. Til dessert fik vi honningmelon og friskplukkede bær med mascarpone-chokolademousse (kan ikke holde op med at bruge det der mascarpone

Godt nytår!

med rødt vin til hovedret og tiramisu med muscatvin til dessert. Til børnenes store glæde blev det nye år skudt ind med raketter, stjernekastere, Khom Loy (svævende kinesiske rispapirslygter), formel 1 bilraketter, bier og knaldperler hos vores gode venner i Århus

Kumquat....A hva for en kat?!

Kumquat betyder 'gylden appelsin' på kinesisk. Skiverne af kumquats kan kommes i kager, muffins, småkager, desserter, creme, sovs osv

Den førstefødtes første fest – manglende opskrifter

Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)

Madplan uge 2

Fredag er det min fødselsdag og så skal vi på Den Kinesiske Mur i Viborg hele familien, sammen med min mor og min søster og deres respektive kærester

En lille fødselsdags buffet

Cheesecake go irish coffee til dessert. 3 dl kinesisk soya. 3 dl kinesisk soya. Så er jeg sørme blevet 27 år

På rejse i Kina – på trods af maden

Jeg har altså kun to rejser bag mig, når jeg hævder, at jeg ikke kan lide kinesisk mad. Da jeg kun har været i Wuzhen, Shanghai, Chongquing og Beijing, er det nok at tage munden for fuld (bare det ikke er i kinesisk mad…), for det er jo et enormt land, og nogen siger, at for eksempel maden sydpå i Guangdong eller mod vest i Sichuan er vældig god og krydret