Indonesisk rijstaffel rørt op med soyasauce, 1 flaske ketjap benteng eller kinesisk soya, groft fingersalt og evt. Indonesisk gryderet med rejer(Sambal goreng oedang)2 dl brunne bønnervand1½ dl hakket løg3 fed knust hvidløg3-4 spsk olie1 tsk laos½-1 tsk sereh3 peberfrugter2 laurbærblade2 citronblade2-3 dl bouillon150-200 g rejer saltKetjap benteng Opskrifter
MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE Når jeg savner Kina lidt for meget, går turen til Sichuan Restaurant, hvor man kan få de klassiske kinesiske restauranter, men det er især de stærke retter fra Sichuan, der er værd at prøve her Cammi
Gastronomisk leksikon En klassisk kinesisk metode der bruges til grønsager,fjerkræ og kød. Krydderbuket, derkoges med i gryderetter, fonde,supper og sovse Culinaria Kitchen
Månebarnet anmelder – Rivejern fra Microplane Det er især tydeligt når jeg kommer det i en marinade eller en dip, men også alt andet såsom gryderetter, veggie-deller, saucer osv ~Månebarnet~