Kinesisk gryderet opskrifter

Indonesisk rijstaffel

Indonesisk rijstaffel

rørt op med soyasauce, 1 flaske ketjap benteng eller kinesisk soya, groft fingersalt og evt. Indonesisk gryderet med rejer(Sambal goreng oedang)2 dl brunne bønnervand1½ dl hakket løg3 fed knust hvidløg3-4 spsk olie1 tsk laos½-1 tsk sereh3 peberfrugter2 laurbærblade2 citronblade2-3 dl bouillon150-200 g rejer saltKetjap benteng
MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

MIT AMSTERDAM // HER SKAL DU SPISE

Når jeg savner Kina lidt for meget, går turen til Sichuan Restaurant, hvor man kan få de klassiske kinesiske restauranter, men det er især de stærke retter fra Sichuan, der er værd at prøve her

Gastronomisk leksikon

En klassisk kinesisk metode der bruges til grønsager,fjerkræ og kød. Krydderbuket, derkoges med i gryderetter, fonde,supper og sovse