Kinesisk sovs til ris opskrifter

Kinesisk Sweet & Sour

Kinesisk Sweet & Sour

Opskrift kinesisk sursød sauce, sur sød sovs, sweet and sour, med svinekød. Det er eder fandme så nemt at tilberede en sweet & sour sauce fra bunden
Go Chinese

Go Chinese

Basis ingredienserKinesisk og asisatisk mad generelt er jo billigt at lave fordi man kan bruge få ingredienser og samtidig få det til at smage af meget med få midler fordi man bruger ingrediensernes egen smag til at lave sovs af
Lion Head kødboller

Lion Head kødboller

Det er en kinesisk ret, som hører til det kinesiske nytår. Sovsejævner (Maizena). I går blev der eksperimenteret med en ny ret til aftensmaden
Pad Thai

Pad Thai

 Bemærk at det ikke er forårsløg man bruger men kinesiske purløg som er hvidløgs purløg.  En god Pad Thai skal ikke være fedtet og fyldt med sovs men mere frisk i smagen
Pad Thai

Pad Thai

Serveres med friske bønnespirer, hakkede peanuts og et stykke lime ca. ris. 4 personer· Thai ris nudler (3-5mm)· Olivenolie· 1 pakke frisk tofu· 1 Kinesisk purløg eller forårsløg i tynde skiver· 1-2 fed presset hvidløg· 1 Gulerod tynde strimler· 1 rød peber i strimler· 1 zucchini i strimler·  2 kyllinge fileter i strimler og/eller en håndfuld pillede rejer· Citron saft fra en ½ citron· 2-4 spsk. Pad thai sovs· Fiskesovs· Soja· Salt & Peber· Chili flager/pulver· 1 ÆgGarnering. Tilsæt rød peber, gulerod, zucchini og kylling/rejer4. Tilsæt Pad Thai sovs, soja, fiskesovs, citron5. Tilsæt chili, salt og peber6. Knæk ægget i wokken (skub eventuelt alt andet i wokken til den siden, så ægget lander direkte i wokken først og ikke på grøntsagerne)8. Til sidst blandes nudlerne i (hvis de klistrer skyller man dem bare i koldt vand igen inden)10. 1 pakke frisk tofu
Pad Thai

Pad Thai

Tilsæt rød peber, gulerod, zucchini (eller andre valgfrie grøntsager) og kylling (eller rejer)Tilsæt Pad Thai sovs, soja, fiskesovs, citron saft