tyk soya sauce. tynd soya sauce. tyk soya sauce. tynd soya Sauce. tyk soya sauce. tynd soya sauce. Tilsæt nudlerne sammen med de to soya saucer, bland det hele godt og steg et par minutter
Stegte ris er vist det samme som kinesisk biksemad – man kan komme alt, hvad man vil i retten, bare man holder sig til grundprincipperne – ris, æg og soya
soya. Kyllingestykkerne vendes med saften fra den ene citron, riseddike og soya. 2 spsk soya. Kinesisk inspireret kylling med citron- og honningsauce og hurtige naan
Tilsæt soya, hvid peber og sukker og top op med vand til kødet lige er dækket til. Kinesisk svinekød med ægKinesisk svinekød med æg(2 pers. )300 g flæskesteg med ben6 upillede fed hvidløg5 cm stykke af frisk ingefær i grove skiverden grønne top af 2-3 porrer1/2-1 dl soya (afhængig af hvor salt den er)1 tsk. 1/2-1 dl soya
sød, kinesisksoya. Ogletranslate – hovedsagen er blot, at overskriften skal beskrive, at vi her taler om en kinesisk, thai, koreansk, indonesisk ret med laks
Blandingen sprænger kødet, så det bliver blødt på den der kinesiske måde. Skær kyllingebryst i tynde skiver og læg det i en marinade bestående af 1 spsk soya, 1 spsk maizena, 1 spsk risvin eller sherry. Wok kålen på samme pande og tilsæt 1 spsk soya, 2 spsk østerssauce, 1 spsk revet ingefær, chili efter smag og en sjat vand. 1 spsk soya
Kropoek, ristede bananer, bambusskud i soyasuce, ristede rejer. rørt op med soyasauce, 1 flaske ketjap benteng eller kinesisksoya, groft fingersalt og evt
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter