Kinesisk soya opskrifter

Kinesiske kødboller med stegte nudler

Kinesiske kødboller med stegte nudler

tyk soya sauce. tynd soya sauce. tyk soya sauce. tynd soya Sauce. tyk soya sauce. tynd soya sauce. Tilsæt nudlerne sammen med de to soya saucer, bland det hele godt og steg et par minutter
Kinesisk svinekød med æg

Kinesisk svinekød med æg

Tilsæt soya, hvid peber og sukker og top op med vand til kødet lige er dækket til. Kinesisk svinekød med ægKinesisk svinekød med æg(2 pers. )300 g flæskesteg med ben6 upillede fed hvidløg5 cm stykke af frisk ingefær i grove skiverden grønne top af 2-3 porrer1/2-1 dl soya (afhængig af hvor salt den er)1 tsk. 1/2-1 dl soya
Kinesisk svinekød med blommer

Kinesisk svinekød med blommer

soya. Nummer fem fra din lokale kinesiske …. 2 spsk soya. Mængde. 4 personer. Forberedelsestid. 15 minutter. Tilberedningstid
Gai Pad (sådan cirka)

Gai Pad (sådan cirka)

soya. 2 spsk soya. Gai Pad i min fortolkning. Mængde. 2 personer. Forberedelsestid. 15 minutter. Tilberedningstid. 10 minutter
Panko-rejer og stegte nudler med mango

Panko-rejer og stegte nudler med mango

300 g friske, store rejer 2 æg Panko-rasp Olie til friturestegning 1 mango 200 g nudler 2 spsk sesamolie 1 bundt forårsløg 2 spsk soya 2 spsk sød chilisauce 1 tsk kinesisk 5-krydderi Pisk æggene sammen, og vend rejerne [. 2 spsk soya. 1 tsk kinesisk
Grønkålswok med krydret kylling – wokket have igen

Grønkålswok med krydret kylling – wokket have igen

Blandingen sprænger kødet, så det bliver blødt på den der kinesiske måde. Skær kyllingebryst i tynde skiver og læg det i en marinade bestående af 1 spsk soya, 1 spsk maizena, 1 spsk risvin eller sherry. Wok kålen på samme pande og tilsæt 1 spsk soya, 2 spsk østerssauce, 1 spsk revet ingefær, chili efter smag og en sjat vand. 1 spsk soya
Indonesisk rijstaffel

Indonesisk rijstaffel

Kropoek, ristede bananer, bambusskud i soyasuce, ristede rejer. rørt op med soyasauce, 1 flaske ketjap benteng eller kinesisksoya, groft fingersalt og evt
Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Smeltende mør kinakylling med spidskål

Smeltende mør kinakylling med spidskål

Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
San choy bau

San choy bau

Retten er af kinesisk oprindelse, men jeg har også brugt et par udgaver fra nettet som inspiration. soya
Soyabønneforårsruller

Soyabønneforårsruller

"Kinesisk stemning i køkkenet" soyabønne calzone. Tilføj nudlerne til saucen og smag det til med oregano, limesaft, soya sauce og salt og peber