Kinesisk spinat med hvidløg opskrifter

Ingefærmarineret kalkun med kinesiske nudler

Ingefærmarineret kalkun med kinesiske nudler

(4 personer)Marinade1 spsk olie1 spsk revet frisk ingefær2 fed presset hvidløg1 spsk sojasauce1 tsk honning450 g kalkunstrimler2 forårsløg1 gulerod1 rød peberfrugt1 grøn peberfrugt1 gul peberfrugt2 spsk olie1 æg 1 spsk mælk1 tsk oliesalt og peberTilbehør. 250 g kinesiske nudler medspinat og sojasauceMarinaden piskes sammen og kalkunstrimlerne blandes iBlandingen lægges i en plastikpose der stilles i køleskab ca 1 timeForårsløg,gulerod og peberfrugter skæres i strimlerHalvdelen af olien varmes på en pandekalkunkøddet brunes af to portioner og fjernes fra varmenLidt af olien kommes på panden og en tredjedel af grøntsagerne svitses hurtigtResten af grøntsagerne svitses af to gange i resten af olien. Kalkun og grøntsager varmes på panden og høldes over de kogte kinesiske nudlerÆggestrimlerne drysses på retten til sidst 4 personer. 2 fed presset hvidløg
Indiske kartoffelboller med karryspinat

Indiske kartoffelboller med karryspinat

Indiske retter er noget sværere at lave end fx italienske eller kinesiske, men måske er det derfor, at maden smager bedre, når det lykkes
Kylling i Karry china style

Kylling i Karry china style

Har lige sat konen på en flyver til Kina for en uges tid og så opstod lysten til lidt kinesisk i ganen også

Gastronomisk leksikon

En klassisk kinesisk metode der bruges til grønsager,fjerkræ og kød. Findes især i spinat,bladbeder og rabarber