Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiske forårsruller)
Sprøde, friske og smagfulde forårsruller med lige præcis det du ønsker at fylde dem med. Det er på ingen måder vanskeligt at lave sine egne hjemmelavede vegetarforårsruller
Jeg fandt mine i Den Kinesiske Butik i København. Så jeg forsøgte mig med hjemmelavede forårsruller med rispapir, chilisauce og hurtigsyltet agurkesalat
Lidt stegte nudler, stegte grøntsager, forårsruller og forskellige slags dumblings. På Jagtvej ligger Fu Wa, lille og lidt uhumsk udseende restaurant med billeder af nogle retter taget med et dårligt digital kamera
Jeg har længe gerne villet afprøve en opskrift på hjemmelavede forårsruller. Ergo, må det altså være tid til en udvidelse og en udforskning i mit forhold til forårsruller
Forårsruller med filodej Hvis ikke man har en rest kylling – stegt eller kogt eller lidt af hvert. Der er nu noget ved butterdej, men det er desværre også meget fedt
forårsruller, kylling m ananas i sur/sød, oksekød m chop suey, svinekød med bambusskud. Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder med til nogle af retterne)
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)