Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". Svart pepper antas å stamme fra India og er svært populær i Kina
D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. -. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Det her er en utrolig mør og lækker ret. Der er ikke så meget grønt i den, så en god ide at starte med en lille forret, fx grøntsagstempura med en frisk dip, inden man begynder at slubre den fantastiske sauce i den her ret, det er det rene sorte guld
Kan I huske denne plante. Den fik jeg i 2012 af Københavneren. For for lidt mere end et år siden, havde den fået en del småbørn som jeg lavede nye planter af
En lækker kinesisk inspireret ret bestående af stærkt oksekød og søde brioche boller. Denne opskrift er nem og hurtig hjemmelavet fastfood, med færdiglavede boller, dem kan man naturligvis også selv lave
Nummer fem fra din lokale kinesiske …. Så derfor kommer der her – og de næste par dage – en god håndfuld opskrifter med blommer i alverdens afskygninger