Når jeg savner Kina lidt for meget, går turen til Sichuan Restaurant, hvor man kan få de klassiske kinesiske restauranter, men det er især de stærke retter fra Sichuan, der er værd at prøve her
OlivenolieHvid baslsamicoeddikeHonningHvedemelSukkerSaltPeberOpskrifterAndebryst a la Peking med hoisin sauce og mandarinpandekagerMmmm denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt fantastisk
Herudover bruger jeg ofte æg til mine pandekager, som jeg spiser både morgen og aften, og ofte laver en god portion af, da de sagtens kan holde sig nogle dage i køleskabet
Kinesiskepandekager 250 g Champignon. Smelt smørret og tilsæt karryen. Brun så kødet. De hele løg og champignoner tilsættes sammen med vandet og tomatpure
Dejen skal være tyk som til amerikanske pandekager (noget tykker end dej til de ‘danske’ ditto). Okonomiyaki (o-konomi-yaki) er en japansk mad-pandekage
Om det så er særligt originalt eller om det minder lige så lidt om ægte meksikansk mad, som den kinesiske mad, man får her i landet, minder om det, man får serveret i Kina, ved jeg ikke