Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Egentlig er de små kager traditionelt serveret omkring tidspunktet for det kinesiske nytår. Jeg er også selv vild dem og er allerede i gang med at overveje hvad man ellers kan fylde rullerne med
denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt. 3) Når dejen er færdig med at hæve, tager du to spsk dej og ruller hver
Dejen, der nu er blød og smidig, rulles i pølser på bordet med lidt mel - jeg bruger bagepapir i teflon til at opbevare dem ind i, ruller to brunkagepølser ind i hvert ark, fra hver sin ende
OlivenolieHvid baslsamicoeddikeHonningHvedemelSukkerSaltPeberOpskrifterAndebryst a la Peking med hoisin sauce og mandarinpandekagerMmmm denne klassiske kinesiske ret egner sig rigtigt til fredagshygge, og smager helt fantastisk
Jeg har længe gerne villet afprøve en opskrift på hjemmelavede forårsruller. Af denne grund begiver jeg mig heller aldrig ud i færdiglavede ruller og faktisk har jeg aldrig bestilt dem på en restaurant
Sprøde, friske og smagfulde forårsruller med lige præcis det du ønsker at fylde dem med. Det er på ingen måder vanskeligt at lave sine egne hjemmelavede vegetarforårsruller
Jeg fandt mine i Den Kinesiske Butik i København. Så jeg forsøgte mig med hjemmelavede forårsruller med rispapir, chilisauce og hurtigsyltet agurkesalat
Start med å brette nedre kant over fyllet, fold så over sidene før du avslutter med å ruller vårrullen nedenfra og over seg selv til skjøten havner nederst
kinesiske talenter. Men det er altså først fra weekenden, at Holstebro-ensemblet er en del af festivalen så vel som en del af det store danske kulturfremstød, der ruller over Kina netop nu -ikke mindst med kraftigt fingeraftryk fra Holstebro