Kirk opskrifter

Madpakkemuffins med grønt

Madpakkemuffins med grønt

100 gram revet ost ( jeg brugte gedeost fra Kirks). Jeg skal være lidt på farten i næste uge. Så derfor kan disse muffins være handy at tage med
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge der ligger lige midt i Vejle's centrum tæt på banegården er et af Vejle's bedre bud på fine dining, restauranten der er ejet af Kirk familien der ejer Lego koncernen har indrettet denne baghus bygning i elegant moderne stil og prøver at bevæge sig op i den gode ende på restaurant scenen
Krydret Oksekebab

Krydret Oksekebab

nemlig den længe søgte “Mad til Folket” af Nikolaj Kirk.  . på spyd. Disse små basser er et nyt mirakel og jeg er, til trods for min lettere spidskommen-skepsis, heeeelt solgt
Nordisk grill salat: nem aftensmad med bønner

Nordisk grill salat: nem aftensmad med bønner

1 dåse butterbeans1 pakke rucola eller blandet salat2 peberfrugter5 gulerødder 1 blok feta- eller gedeost (fx fra Kirks)Nordisk grill sauce (eller hjemmelavet dressing af fx æblecidereddike/olivenolie og krydderier)
Conchiglie med hokkaido

Conchiglie med hokkaido

Opskriften er fra Nikolaj Kirk som jeg har genopdaget en smule – programmet “Nak og Æd” synes jeg f. … lyder det ikke fornemt
Illuminati – Novus Ordo Seclorum

Illuminati – Novus Ordo Seclorum

En af fremlægninger fortæller om referencer tilbage til faraoer i det gamle Egypten som også er kendt for at benytte indavl til at opretholde magt i familien, en anden fremlægning som nævnes flere steder i både tekst og video er at Professor i kirkeret og praktisk filosofi på Ingolstadt Universitet Adam Weishaupt grundlagde illuminati 1
18 LOVELY LINKS

18 LOVELY LINKS

Fotografen Jakob Kirk har virkelig talent, og det er ikke til at undgå at se det. Jeg “bogmærker” så sindsygt mange links i løbet af en måned
FOOD FOR BRAINS OG MANDELKAGE

FOOD FOR BRAINS OG MANDELKAGE

Den indeholder også mange sunde, gode, ukomplicerede og børnevenlige opskrifter, som er udviklet af kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg og bygger på forskning ved Helene Elsass Center
Rødbedesalat med med estragondressing + pigefrokost (glutenfri)

Rødbedesalat med med estragondressing + pigefrokost (glutenfri)

Milles rødbedesalat med mynte, feta og estragondressing500 g rødbeder500 ml æblecider eddike175 g sukker750 ml vand1 spsk olie200 g feta - jeg er vild med Kirks gedeost i saltlageMynteblade til at pynte medDressing2 spsk rødvinseddike2 spsk god olie1 spsk flormelis2 spsk hakket estragon1
Rødbedesuppe

Rødbedesuppe

Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle stille op med dem, men så fandt jeg en rødbedesuppe opskrift i min yndlings kogebog Grundkøkken af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg
Oksegryde KleftikoStyle

Oksegryde KleftikoStyle

1 kg oksebovklump1 kg kartofler4 peberfrugter 8 tomater3 porrer1 løg3 fed hvidløg3 spsk tomatpure2 tsk Chu Chum chilisauce300 g perleløg1 bæger kirks gedefeta100 g Gouda med tomat og oliven (eller alm)TimianOreganoRosmarinSaltOksekødet skæres i tern på 3 x 3 cmPeberfrugterne, porre og løget renses og skæres i  grove stykkerKødet brunes i en stor stegegrydePeberfrugter, porre, løg (ikke perleløg endnu), hvidløg, krydderurter, tomatpure og chilisauce kommes i gryden og dækkes næsten med vand