hvid chokolademousse og kirsebær. Hvid chokolademousse og limemousse. Hvid chokolademousse. Og der lægges endnu en skive bund over og mases forsigtigt en lille smule ned, så moussen er helt lige fordelt
Kirsebærmousse. Jeg har holdt det relativt simpelt med en mousse, en glaze, en mazarinbund og en gelé. Kirsebærsæsonen er i gang lige nu og det er nemt at få fat i lækre modne kirsebær
fløde og kirsebær. De hakkede kirsebær og fløden vendes i. Kirsebærmousse2 blade husblas lægges i blød2 dl fløde piskes til skum1 dl kirsebærlage/kirsebærvinlunesKirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Stivner på kølJeg har brugt kirsebærmousse til denne kage sammen med Ris ala mande mousse 2 blade husblas. 1 dl kirsebær
Konsistensen er som en mousse og smagen er lidt hen ad ris a la mande, derfor skiftede jeg de friske vindruer som ellers skulle være pynt ud med de lækre syltede kirsebær fra Selleberg