Klassisk farsbrød opskrifter

Klassisk farsbrød

Jeg tror at tricket bag et rigtig godt farsbrød ligger i at forme den rigtig. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Farsbrød

Farsbrød

Til amerikansk farsbrød – og til mange andre varianter – smager champignonsovs fortrinligt eller hvis du er mere til den klassiske stil så kan du lave brun sovs til
Nemt farsbrød

Nemt farsbrød

Her får du opskriften på et nærmest klassiskfarsbrød. Klassisk fordi det indeholder hakket kalv og flæsk og få almindelige krydderier
Klassisk farsbrød med oksekød

Klassisk farsbrød med oksekød

Lad herefter det færdige farsbrød hvile i fem minutter inden den skæres i skiver. Tilbage til forsiden – farsbrød
Farsbrød med græsk salat

Farsbrød med græsk salat

Farsbrød med græsk inspiration og klassisk græsk salat. Farsbrødet er lavet af 500g hakket kalv/flæsk, 2 æg, 1 løg, salt/peber, feta og soltørrede tomater
Italienskinspireret oksekødsroulade

Italienskinspireret oksekødsroulade

Efter min mening kan et farsbrød lavet af oksekød nemt gå hen og blive meget tørt. Farsbrødet kan enten serveres med ris, kartofler eller pasta alt efter humøret

Farsbrød med grov kartoffelmos

Farsbrød. 1. Bland kød, gulerod, løg, æg, sennep, persille,  halvdelen af mælken, tomatpure, bladselleri, salt, peber og mel sammen i en skål og stil det på køl ca 30 min