Klassisk fransk hovedret opskrifter

Festmiddag med norske råvarer ♫♫

Festmiddag med norske råvarer ♫♫

Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫
Klassisk Bistro i Aarhus

Klassisk Bistro i Aarhus

Det franske bistro køkken der serveres er lige mad efter min smag. Nu til hovedretten hvor jeg må indrømme at jeg har en stor svaghed til husets Peberbøf som bliver smurt ind i en hjemmelavet peberblanding og cognac flamberet ved bordet og bliver serveret med håndskårne pomfritter og en cognac portvinssovs af skyen fra bøffen
Soupe à l’oignon – fransk løgsuppe

Soupe à l’oignon – fransk løgsuppe

I dag blev det til en god omgang klassiskfransk løgsuppe. Jeg er vild med de klassiskefranske og italienske bonderetter, der er helt enkle men meget velsmagende og kan laves igen og igen og igen

Klassisk Bistro

Tjeneren gav sig god tid til at forklare menukortet som er varriende i det franske bistro køkken, alt lige fra hjemme gravad laks, muslinger, carpaccio og en af specialiteterne blandt forretterne er de hvidløgsstegte snegle