Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiskeitalienskedesserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Indlægget Klassisk Panna Cotta blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad. Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker
En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Indlægget Panna Cotta med lime blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
Alt fra de klassiske nødder og chokoladedrys til de mere eksotiske skumfidus-creme, chocolate hot fudge, noget kanelknas og, og, og… der var så mange forskellige ting, at det var svært at vælge
Italiensk – klassisk – dekadence. I bogen Moderne Mamma, som er fyldt med italienske klassikere med smag, karakter og kærlighed, kan man se forskellige italienske mamma’er vise sine bedste opskrifter
Hakkebøff -eller hakkebøf, som det heter i Danmark er en gammel, klassisk dansk favoritt. Nok en ny utgave av den gode Italienskedesserten Panna Cotta, kokt fløte
Desserten var den helt klassiske Tiramisu. Mine italienske sprogkundskaber er begrænsede til mestendels af omhandle mad, så hjemmefra havde vi fået min kære far, som kan italiensk, til at bestille bordet for os
Første ret var den italienske friskost “stracciata” – eller det vil sige, at vores tjenerinde fik kokken til at lave retten med burrata i stedet for, da vores begejstring for dén ost ikke er at kimse af, hvilket hun tydeligvis mærkede