Klassisk italiensk dessert opskrifter

Traditionel italiensk dessert – torta della nonna

Traditionel italiensk dessert – torta della nonna

Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiskeitalienskedesserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
Klassisk Panna Cotta

Klassisk Panna Cotta

Indlægget Klassisk Panna Cotta blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad. Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker
Panna Cotta - italiensk vanille budding

Panna Cotta - italiensk vanille budding

Den helt klassiske opskrift er uden citronskal og hvid chokolade. Sæt et par fingre i bunden af desserten og lad den glide forsigtigt ud af formen
Kage med hindbær

Kage med hindbær

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Indlægget Kage med hindbær blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
Panna Cotta med lime

Panna Cotta med lime

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Indlægget Panna Cotta med lime blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
Det veganske New York

Det veganske New York

Alt fra de klassiske nødder og chokoladedrys til de mere eksotiske skumfidus-creme, chocolate hot fudge, noget kanelknas og, og, og… der var så mange forskellige ting, at det var svært at vælge

Hindbærtiramisu & Moderne Mamma

Italienskklassisk – dekadence. I bogen Moderne Mamma, som er fyldt med italienske klassikere med smag, karakter og kærlighed, kan man se forskellige italienske mamma’er vise sine bedste opskrifter
Ukemeny - Uke 51 - 2015 ♫

Ukemeny - Uke 51 - 2015 ♫

Hakkebøff -eller hakkebøf, som det heter i Danmark er en gammel, klassisk dansk favoritt. Nok en ny utgave av den gode Italienskedesserten Panna Cotta, kokt fløte
Espresso Panna Cotta

Espresso Panna Cotta

Kaffen giver en god smag til den klassiskeitalienskedessert. Indlægget Espresso Panna Cotta blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
Rom og kultur: Madkultur  | Kap. 1

Rom og kultur: Madkultur | Kap. 1

Desserten var den helt klassiske Tiramisu. Mine italienske sprogkundskaber er begrænsede til mestendels af omhandle mad, så hjemmefra havde vi fået min kære far, som kan italiensk, til at bestille bordet for os
Rom og kultur: Madkultur  | Kap. 3

Rom og kultur: Madkultur | Kap. 3

Første ret var den italienske friskost “stracciata” – eller det vil sige, at vores tjenerinde fik kokken til at lave retten med burrata i stedet for, da vores begejstring for dén ost ikke er at kimse af, hvilket hun tydeligvis mærkede