Eller retro. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Jeg har selv et par forskellige opskrifter, som jeg bliver ved med at vende tilbage til – og de smager ret forskelligt, men må alle klassificeres som banankage opskrifter
Men fornylig fik jeg ENDLIG fat i Fedtreduceret Mandelmel fra Funktionel Mad, og tja. Derfor tog jeg chancen, og kopierede en opskrift på klassisk italiensk Citron tærte - dog skiftede jeg hvedemel ud med Mandelmel og sukker ud med Sukrin Melis
Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad. Vend mørbrad stykkerne i melet, smelt smørret i en sauté pande og brun mørbrad stykkerne godt på alle sider
Bedstefars skæg er ikke en ret vi spiser ofte, men nogle gange, når man får de der vilde sukker cravings – ja så er bedstefars skæg nu alligevel den bedst kur
Prøven bestod måske i virkeligheden mere i at finde den rette opskrift, og da jeg har prøvet kræfter med det et par gange før uden at blive helt tilfreds, så besluttede jeg mig for at blande nogle af de afprøvede opskrifter sammen
3/4 tsk friskkværnet peber - det er ret meget. Skær det værste jord fra svampene og fjern det sidste jord ved at tørre det væk med et sykke køkkenrulle