Det er en meget sød bolle, grundet kanelet og æblestykkerne, så den kan spises som desert med en klat smør på eller som et mellemmåltid, bare som den er
Tag derefter en spiseske og en klat dej op af gangen og putter den på en bageplade med bagepapir. Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt lidt af det grove mel
Hak herefter chokoladen i grove stykker og stil det hele klar. Lørdag eftermiddag blev blandt andet brugt på at bage disse lækre fastelavnsboller med marcipanremonce og mørk chokolade, mens Esther tog sig en middagslur i barnevognen
Ja, det lyder mærkeligt at is og bagning af boller har noget med hinanden at gøre, men da jeg fredag lavede en lækker hasselnødde gelato var slutproduktet is og en klat blendede og kogte hasselnødder
Mot slutten av steketiden, ha i en klatt smør, rosmarinkvasten, løk og hvtiløk. Mariner kjøttet i en smaksrik mariande og kjøp noen grove og kjøttrike pølser
Saml en god, stor klat på skeen og læg den i tallerkenen. Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
Klatboller på et stykke bagepapir og form dem lidt med fingrene så godt som du kan. Jeg er virkelig dårligt til at få spist grove grøntsager, da jeg ikke bryder mig særlig meget om dem
Her er mine super nemme speltboller som både er lækre, grove og mættende. 8 boller. Klat dejen ud som boller med to spiseskeer, og bag dem ved 225 grader i 15-20 minutter. 8 boller
Rør nu små klatter af det bløde smør i. med creme, remonce eller begge dele, med hvid dej eller grov dej, pyntet med glasur eller mørk chokolade - men de her er nogle af mine yndlings
Se flere sunde og slankende opskrifter på brød og boller her . ) Bages i ovnen på 250 grader og klat nu dejen op på pladen med en ske dyppet i vand og bag bollerne i 10-12 minutter
Jeg dypper ske og hænder i vandet, tager en klat dej med skeen (dejen behøver ikke slås ned efter hævning) sørger for at hænderne er godt våde og former bollen med let hånd uden at trykke dejen for meget sammen