Vores veninde, Camilla, lagde hus, oste og dessert til, Kristine kom med kiks og honningvalnødder, og jeg bagte knækbrød og lavede en omgang citrussyltede mandler
mandler – hakket. Jeg ER og BLIVER kæmpe fan af hjemmelavetKNÆKBRØD… Der er heldigvis uanede måder at lave disse på, så det bliver heller aldrig kedeligt at lave dem… ej heller at spise dem
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Hjemmebagt knækbrød. mandler. uden sten), det gør retten mere delikat. Gril det i ovnen, så brødet er sprødt og osten er smeltet en lille smule (det skal ikke smelte helt)
Den anden er lavet med et fyld, der knaser (grundet knust knækbrød), med smag af appelsin og kanel. Bunden her er med mandler, og smager lidt af kransekage
anbefale hjemmelavedesaltmandler, æblechips, bananchips, frugtruller eller sprøde knækbrød. Da jeg var i Madrid i sidste måned, købte jeg nogle citronmandler fra Mercado de San Miguel i centrum af byen
Smurt på friskbagte boller eller knækbrød med skiver af frisk æble på toppen, på grød, bananpandekager eller selvfølgelig bare med en ske, sådan nærmest dessertagtigt – øv hvor ville jeg ønske, at der stod et glas i køleskabet lige nu og ventede på mig…
Det ligner lidt knækbrød, men det bages ikke helt sprødt, så det får en mere brødagtig fornemmelse. For mig er det en udfordring at undværer især brød og derfor har jeg bagt alternativer som disse Squashboller og dette knækbrød
Sjovt nok er det næsten de samme ingredienser som til de grove knækbrød. Mens det køler af skal der røres i det ind imellem for at det ikke klistrer sammen i store stykker
(kan også smøres på knækbrød, riskiks, topping på grød, skyr eller sammen med friske bær. mandler. Jo grovere mandlerne er hakket, desto mere ”crispy” bliver konsistensen