Derfor har jeg brugt eftermiddagen på at bage knækbrød. 3½ dl speltmel. 3½ dl speltmel. Efter den triste nyhed om at min bedstefar er kommet på intensiv afdeling har jeg forsøgt at få tankerne ledt hen på noget andet
Disse knækbrød burde vi altid have i huset. Knækbrødet smager skønt med fx. 2 dl fuldkorns speltmel. De er sprøde og smager dejligt, tilmed er de også sunde og gode for maven
Derfor blev jeg glædeligt overrasket da jeg første gang bagte knækbrød, da disse fint kan bruges som en snack hvor jeg tidligere ville have spist chokolade, slik og lignende
Disse knækbrød er geniale og utrolig lette at lave. Bag knækbrødene på midterste rille i ovnen i ca. 90 g fuldkornsspeltmel (1,5 dl). 90 g fuldkornsspeltmel (1,5 dl)
At lave sit eget knækbrød er faktisk meget nemmere end man skulle tro. Ingredienser· 2 dl speltmel eller majsmel· ½ dl havregryn· 1 dl solsikke kerner· 1 dl sesamfrø· ½ dl hørfrø· ½ dl raps olie· 2 dl kogende vand· 2 tsk salt i flagerBland det hele sammen (undtagen salt) og hæld det kogende vand over. Hjemmelavet GI knækbrød 2 dl speltmel
Så var det store bagedag igen og denne gang fik jeg bagt havregrøds boller (se opskriften her), hjemmelavet knækbrød (opskriften kommer snart) og rugklappere efter denne opskrift
Der var mange til Ottos dåb, der spurgte efter opskrifterne på både knækbrød og brød, så de kommer her (på blandet svensk-dansk - hvis der er noget I ikke forstår, må I endelig kommentere eller maile)