Knoldselleri mos opskrifter

Selleri mos

Selleri mos

Skræl og rens knoldsellerien og skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Et lækkert tilbehør til mange gode hverdagsretter og et glimrende alternativ til kartoffelmos eller andet kulhydrat
Sød kartoffel-selleri mos

Sød kartoffel-selleri mos

Skræl de søde kartofler og knoldselleri, skær dem i mindre stykker og kog dem under låg til de er møre

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
Brændende kærlighed version 2.0

Brændende kærlighed version 2.0

½ knoldselleri. Mos dem til en lind og blød mos med lidt af kogevandet, en lille klat smør og lidt fløde
Svinekoteletter med Rodfrugtmos

Svinekoteletter med Rodfrugtmos

½ knoldselleri, skrællet og i tern. Rodfrugtmosen er et rigtig godt og sundere alternativ til den velkendte kartoffelmos
Andelår med kartoffelmedaljer, honninglaseret brombær og rødvinssauce

Andelår med kartoffelmedaljer, honninglaseret brombær og rødvinssauce

275 g knoldselleri, skåret i grove stykker. 2) Kog stykkerne fra kartoffelenderne sammen med knoldselleri, hvidløg og pastinakstykkerne møre. 3) Mos de møre grøntsager sammen med lidt mælk til en lind, cremet mos. 5) Smør et ildfast fad, pensl kartoffelskiverne med olie blandet op med salt og peber og lav medaljer med skiftevis kartoffelskiver og mos i lag
Osso buco med gremolata

Osso buco med gremolata

½ knoldselleri. Vi fik en skøn kartoffel/selleri mos med kartofler og resten af sellerien. ½ knoldselleri
Brændende kærlighed med rodfrugter

Brændende kærlighed med rodfrugter

Mos rodfrugterne groft med en trægaffel eller moser til kartoffelmos. Pisk mosen igennem med mælk, smør samt salt og peber og lidt af grøntsagsvandet, til mosen får den ønskede konsistens

LASAGNE m SUPPE REST

Jeg er nede med knoldselleri som lasagneplader – sprødt og smagsfyldt. Jeg elsker at finde nyt liv til mine rester og når man, som jeg, altid laver en tyk suppe, der minder mere om mos, kan den nemt få nyt liv i en lasagne