Faktisk kan man lave fritter af mange grøntsager, eksempelvis sød kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleriog det kan være lækkert med en hjemmelavet aioli til
Hav et lager af kartofler, persillerod, pastinak, rødbeder, knoldselleri, løg og kål liggende – det holder sig godt et køligt sted, og så er det bare at kigge ned i kassen og tilberede aftensmad efter kassens indhold
Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
Skær rødbeder, gulerødder ogknoldselleri i tern og svits dem i en tykbundet gryde i lidt rapsolie. Der er en grund til, at de klassiske retter aldrig slår fejl og ja – er elskede klassikere
Skræl gulerødder, rødbederogknoldselleri. Hak persille og hasselnødder. Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og presset hvidløg og smag dressingen til med salt og peber
Skræl gulerødder, rødbederogknoldselleri. Som jeg tidligere har fortalt, har jeg i flere år arbejdet med opskrifts- og ideudvikling, samt styling for Sæson, og senest har jeg haft fornøjelsen af at være en del af redaktionsgruppen
Skyl og skær alle grøntsager i tynde skiver. Vend dem sammen med krydderi, sirup og olie. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING
Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brun sovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
Pil og hak løget. Tilsæt olien og steg løg og presset hvidløg et par minutter. Tilsæt svampe, kartofler, rodfrugter og hakket rosmarin og steg ved jævn varme til rodfrugter og kartofler er sprøde og møre