Smelt lidt smør i en stegegryde/wok og brun kødet og løgene. Tilberedning 90-360 min. Skær i mens æblerne ud i tynde både, og efter de 60 minutter tilsættes de kødet
Fjerkræ er generelt en god kilde til magert kød/protein. De er altså ideelle i kosten og ligeledes en let, billig og, hvis man gør lidt ud af tilberedningen, også velsmagende måde at få tilført en masse kostfibre samt vitaminer og mineraler på
Jeg er ikke selv ret god til oksekød, og har derfor spurgt mine forældre, som er meget glade for steaks og kritiske når det gælder smag- samt tilberedning, om at smage den
– helt fra de er små… uden at man selv skal halse rundt fra det ene økologiske supermarked til det andet, og bruge flere timer hver aften på tilberedningen
Vi tilbereder altid varieret mad, hvilket jeg går meget op i, og vi spiser både fisk, kød, grønt og – hånden på hjertet – noget take-away en eller to gange ugentligt
Kødet bliver mørt som smør. Efter at have prøvet mange forskellige metoder til tilberedning, har jeg lagt mig fast på den her som den aller-, allerbedste
noget jeg har villet længe, men som aldrig er blevet til noget fordi jeg i stedet har tyet til kød. Der findes et væld af tilberedningsmuligheder når det kommer til kikærter, og jeg er kun lige gået i gang med at eksperimentere
Jeg er en sucker for paneret flæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
det er ikke kødets skyld, men derimod tilberedningen. Jeg har før været omkring andre urimeligt dømte syndebukke indenfor ernæring og vil i denne artikel tale om endnu én – det skal handle om rødt kød
Oversat betyder carnitas ”småt kød”. I modsætning til pulled pork, som er en tidskrævende proces, er tilberedningen af carnitas meget nemmere at gå til og du har ikke brug for en grill, fordi carnitas bliver tilberedt i gryden
Fedtet giver sødme og dybde til kødet Fedtet i kødet (marmoreringen) går i opløsning under tilberedning og afgiver smag og saft i kødet mens det siver igennem kødet