Kobe kød tilberedning opskrifter

Svinekæber m. æbler i hvidvin

Svinekæber m. æbler i hvidvin

Smelt lidt smør i en stegegryde/wok og brun kødet og løgene. Tilberedning 90-360 min. Skær i mens æblerne ud i tynde både, og efter de 60 minutter tilsættes de kødet
Gode ting at spise når du træner

Gode ting at spise når du træner

Fjerkræ er generelt en god kilde til magert kød/protein. De er altså ideelle i kosten og ligeledes en let, billig og, hvis man gør lidt ud af tilberedningen, også velsmagende måde at få tilført en masse kostfibre samt vitaminer og mineraler på
Forloren skildpadde

Forloren skildpadde

Der findes et hav af forskellige med tilsat kødboller, fiskefrikadeller, tunge og meget mere. Tilberedning af tilbehøret

Jeg bliver nok aldrig madplanlægger…

Vi tilbereder altid varieret mad, hvilket jeg går meget op i, og vi spiser både fisk, kød, grønt og – hånden på hjertet – noget take-away en eller to gange ugentligt
Fasan på den allerbedste måde

Fasan på den allerbedste måde

Kødet bliver mørt som smør. Efter at have prøvet mange forskellige metoder til tilberedning, har jeg lagt mig fast på den her som den aller-, allerbedste
Pad Thai

Pad Thai

Alt andet tilbehør kan variere, der findes mange udgaver afhængig om du er til skaldyr, kød eller vegetar
Peking And

Peking And

Gennem et lille hul i halsen pustes der luft ind under huden så huden løsner sig fra kødet. Tilberedning af mandarin pandekager
Kikærte frikadeller

Kikærte frikadeller

noget jeg har villet længe, men som aldrig er blevet til noget fordi jeg i stedet har tyet til kød. Der findes et væld af tilberedningsmuligheder når det kommer til kikærter, og jeg er kun lige gået i gang med at eksperimentere
Stegt flæsk med persillerisotto

Stegt flæsk med persillerisotto

Jeg er en sucker for paneret flæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent

Grønt lys til røde bøffer?

det er ikke kødets skyld, men derimod tilberedningen. Jeg har før været omkring andre urimeligt dømte syndebukke indenfor ernæring og vil i denne artikel tale om endnu én – det skal handle om rødt kød
Carnitas, mexicansk pulled pork

Carnitas, mexicansk pulled pork

Oversat betyder carnitas ”småt kød”. I modsætning til pulled pork, som er en tidskrævende proces, er tilberedningen af carnitas meget nemmere at gå til og du har ikke brug for en grill, fordi carnitas bliver tilberedt i gryden

Grisen

Fedtet giver sødme og dybde til kødet Fedtet i kødet (marmoreringen) går i opløsning under tilberedning og afgiver smag og saft i kødet mens det siver igennem kødet