Bland krebsehalerne og semidried tomat med bønnerne. Bønnesalat og krebsehaler150 gr grønne bønner170 gr krebsehaler100 gr semidried tomat1 rødløg4 spsk olivenolie1 spsk rød balsamicoHavsalt og friskkværnet peberNip bønnerne og kog dem i 3-4 minutter i spilkogende vand. 170 gr krebsehaler
Kog bønnerne med en terning grøntsagsboullion i ca. Smag til med citron, salt og peber inden hakket basilikum og krebsehalerne tilsættes og simre med i ca
Start med at hælde kogende vand udover glasnudlerne i en skål. Krebsehaler. Dagens menu. Jeg har før smagt disse vietnamesiske ruller på sushi steder, og har længe gået og tænkt på at lave dem selv
Tilsæt derefter krebsehalerne og fløden og smag til med salt/peber. Pastasalat med hummerhaler200g fuldkornsspaghetti Olivenolie 1 rød chili (finthakket) 3 fed hvidløg (finthakket) 250g cherry eller små blommetomater (i halve/kvarte) 250g krebsehaler 1½ dl fløde (eller madlavningsfløde) Salt/peber ParmasanMens spaghettien koges aldente laves saucen
Tilsæt piskefløde og kog op. Steg krebsehalerne i olie på en pande. Kog ind ca 15 min. 1. Læg de to røde peberfrugter på rist højt i ovnen, der sættes på høj varme og med grillen tændt