En kogt dåse kondenseret mælk er noget af det lækreste der findes. Det er den nemmeste opskrift det findes, den uåbnede dåse skal koge i 2½ time under låg
Varm det langsomt op under konstant omrøring til mælken begynder at skumme – men ikke koge. Den mest simple (og udbredte) måde at udnytte gurkemejens egenskaber er gennem Gylden Mælk
Når kokosolien er smeltet og vandet koger, tager du gryden af varmen. mælken. Okay tænkte jeg … lagkage… det er noget med en bund, kagecreme og flødeskum, hvordan kan jeg genskabe det uden mælk
Krydderierne tilsættes og sovsen koges op. Jeg har dog oplevet, at det godt kan gå, så længe lasagnen bliver lavet på laktosefri mælk, og jeg sørger for, at det kun er en gang imellem, at jeg får pasta
Imens pastaen koger skal du røre philadelphia godt sammen med mælk. Hvis du bruger soltørrede tomater fra en pose som jeg, skal du opbløde dem i lidt kogende vand i 30 minutter og så kan du bruge lidt af vandet, når hele retten blandes sammen. 3/4 dl mælk. Kog imens pasta efter anvisningen på pakken og dræn vandet fra (HUSK at gemme 1-2 dl af kogevandet). Hak persille groft og kom det på panden sammen med pasta og pastavandet, og varm det igennem i et 1 minut eller 2, så vandet koger en smule ind. 3/4 dl mælk
Lad glasuren koge i ca. Kom smør, farin og kondenseret mælk op i en gryde. yoghurt, A 38 eller andet surmælksprodukt ( jeg brugte vaniljeyoghurt). 1 dl kondenseret mælk. 2 dl yoghurt, A 38 eller andet surmælksprodukt ( jeg brugte vaniljeyoghurt). 1 dl kondenseret mælk
Når mælkenkoger, tilsættes vanille/æggeblandingen og cremen røres til den bliver dejlig tyk. sødmælk. Derefter blandes sukker, vanillesukker, maizena og den sidste deciliter mælk sammen, og blandingen piskes godt
Hvis suppen er for tyk, så tilsæt mere vand eller mælk. 600 mL letmælk. Hvis man ikke er på striks kur, kan 2 dL mælk skiftet ud med fløde for mere cremet suppe. 2) Tilsæt vand og hønsebouillon og lad det koge i 25 min. 3) Tilsæt mælk og få det op at koge