Koge ris i mælk opskrifter

Ris a la mande

Ris a la mande

Koges op, resten af mælken tilsættes lidt efter lidt efter, hånden som grøden koger ind. Grøden til Ris al la manden koges med vanillestangen
Risengrød og Ris a la mande

Risengrød og Ris a la mande

Skru ned og lad grøden små koge i ca. Jeg har forsøgt mig med mange variationer, med grød på mandel mælk, soyaflødeskum, uden “skum” osv
Oksegryde

Oksegryde

Det skal stadig koge en rum tid, men den har en helt anden marmorering og kødet ender derfor ikke som sådan nogle små mærkelige gnallinger
Boller i karry

Boller i karry

 Bollerne koges af flere omgange, ellers er der ikke plads i gryden. Kom kødbollerne i sovsen og server med kogte ris
Super sunde sommersalater

Super sunde sommersalater

Broccoli koges til det er mørt. Når quinoaen har kogt vendes den i pestoen sammen med revede gulerødder, kidney bønner, majs og finthakket frisk purløg
Boller i karry

Boller i karry

Lad kogevandet koge videre indtil du skal bruge noget af det i saucen. Sådan koges bollerne. Steg løget i smørret/margarinen i et par minutter, og tilsæt herefter alle krydderierne, og rist dem af et halvt til et helt minuts tid
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Stødt vaniljeDe tørre ingredienser blandes godt sammen, mælken tilsættes og der røres med piskeris indtil der ingen klumper er
Boller i karry - Verdens bedste!

Boller i karry - Verdens bedste!

Rør godt rundt med et piskeris, mens det koger op. Vandet skal ikke spilkoge. Jeg har frisket opskriften op med æbler og lidt æblejuice
OPSKRIFT: SMAGFULD RAGU BOLOGNESE

OPSKRIFT: SMAGFULD RAGU BOLOGNESE

Hæld så et glas rødvin (øjemål) i og lad alkoholen koge ud. Kødsovs er min favorit, da den kan serveres med både ris, kartoffelmos og pasta
Restemad

Restemad

Det er vigtigt at dette gøres af flere omgange, da du ellers risikerer at koge de lækre svampe i stedet
Nem kyllingeret med karry og porre

Nem kyllingeret med karry og porre

Kom vandet på panden og lad det koge op, Tilsæt Soya og østerssovs og evt. Vi fik frisk pasta til – det skulle bruges nu, men ellers ville en god gang ris og en salat også passe til
Risengrød

Risengrød

Hæld mælk i gryden og rør til det koger. Kom ris og salt i gryden og rør godt. Bring vandet i kog i en tykbundet gryde
Boller i karry

Boller i karry

så de bliver på størrelse med golfkugler, det vigtigt at du ikke koger dine kødboller, de skal pocheres, så ingen bobler i vandet
Bulgur

Bulgur

Du kan også servere bulgur som tilbehør i stedet for ris, pasta og kartofler. Kom hakket kød, æg, mælk, løg og afdryppet bulgur i en skål og bland det godt sammen