Koge ris i mælk opskrifter

Boller i karry

Boller i karry

Tilsæt mælk og kogevandet eller bouillon lidt af gangen til saucen har den ønskede konsistens. bouillon eller kogevandet fra kødbollerne
106 0
Oksegryde

Oksegryde

Det skal stadig koge en rum tid, men den har en helt anden marmorering og kødet ender derfor ikke som sådan nogle små mærkelige gnallinger
80 0
Bulgur

Bulgur

Du kan også servere bulgur som tilbehør i stedet for ris, pasta og kartofler. Kom hakket kød, æg, mælk, løg og afdryppet bulgur i en skål og bland det godt sammen
30 0
Boller i karry

Boller i karry

Lad kogevandet koge videre indtil du skal bruge noget af det i saucen. Sådan koges bollerne. Steg løget i smørret/margarinen i et par minutter, og tilsæt herefter alle krydderierne, og rist dem af et halvt til et helt minuts tid
30 0
Boller i karry

Boller i karry

Lad det koge et øjeblik, inden kogevand og mælk tilsættes efter behov til en god sauce. Form kødbollerne med en barneske og kom dem i det kogende vand
17 0
Risengrød

Risengrød

Hæld mælk i gryden og rør til det koger. Kom ris og salt i gryden og rør godt. Bring vandet i kog i en tykbundet gryde
14 0